Revalidatie of krachttraining

Starten met revalidatie

Bij Fit to go zit je aan het juiste adres om te starten met jouw revalidatietherapie. Revalideren is een cruciale stap om de weg terug te vinden naar een gezond en sportief leven. Op die weg begeleidt Walter van Fit to go jou met de glimlach en de nodige know-how.

Walter is al meer dan 30 jaar zaakvoerder van Fit to go. Dankzij zijn aangepaste schema’s helpt hij het spierherstel een handje en zorgt hij ervoor dat je opnieuw je oude zelf wordt! Dankzij zijn deskundigheid en expertise weet hij als geen ander welke oefeningen voor jou noodzakelijk zijn tijdens de revalidatie. Fitness Fit to go is dan ook the place to be voor professionele begeleiding in jouw proces!

Core stability

Naast oefeningen gericht op de spieren wordt er ook gewerkt aan de core stability. Door middel van oefeningen zoals McKenzie therapie en meer worden je core spieren verstevigd, waardoor lage rugpijnen afnemen. Bovendien verbetert een goede core niet enkel je sportprestaties, maar deze zorgt er ook voor dat de kans op spierkwetsuren in de toekomst afneemt. Fit to go beschikt over gespecialiseerd sportmateriaal om de core op de best mogelijke manier te trainen.


Oefeningen tijdens de revalidatiesessies

Tijdens de revalidatiesessies wordt er aandacht geschonken aan spiercorrectie, spieractivatie, spierherstel, rugoefeningen en meer. De focus ligt uiteraard tevens op de spieren versterken. Bij Fit to go is jouw vooruitgang prioriteit. Dankzij de persoonlijke begeleiding is het mogelijk om op je eigen tempo te werken in onze fitness. Revalidatie van de sporter is onze grootste zorg, op een gezonde manier en rekening houdend met de mogelijkheden die je lichaam je geeft.