GROEPSLESSEN


Sport je graag in groep, word je extra gemotiveerd door samen met anderen nét dat tikkeltje meer te kunnen geven ?

Kom dan langs voor één van onze groepslessen ! Je vindt hier gegarandeerd een groepsles die het best bij jou past.

bekijk hier ons  lessenrooster

Spinning

WOW, WAT EEN WORK-OUT!

Bij spinning fiets je op het ritme van motiverende muziek, waarbij onze lesgevers je meenemen over heuvels en bergtoppen afgewisseld met vlakke ritten. Elke les is een garantie op een effectieve work-out, waarbij je veel calorieën verbrandt, maar vooral aan kracht wint en een fantastische conditie opbouwt.

Onze gecertificeerde lesgevers zorgen voor constante afwisseling in de lessen door hun eigen muziekkeuze en opbouw van de les. Elke les is geschikt voor beginners, recreatieve fietsers en wielrenners, voor jong en oud.

Onze lesgevers geven je graag een uitgebreide begeleiding wanneer je de eerste maal langskomt om jouw fiets volledig op jouw persoonlijke profiel af te stellen en jou de werking van onze IC7-fiets uit te leggen. Het Coach-by-color systeem zorgt ervoor dat iedereen volgens zijn eigen capaciteit door de combinatie van snelheid en weerstand aan iedere les kan deelnemen.

Je kan je conditie laten bepalen in een powertest voor je start met de lessen of om de 6 à 8 weken als je je evolutie wil meten.


Zumba

SHAKE IT OFF!

Zumba is great fun! Wil je veel calorieën verbranden en je geweldig amuseren op fantastische muziek, dan is Zumba iets voor jou.

 

WAT IS ZUMBA?

Zumba is een fitnessprogramma gebaseerd op ritmisch bewegen en fitnessoefeningen op ritmische muziek met invloeden van Latijns-Amerikaanse dansen.

Afwisseling is troef in onze lessen. In elke les zit er ook een stukje Zumba-toning door het gebruik van kleine dumbbells met als doel het bovenlichaam en de bovenarmen te verstevigen.


Core stability

BUILD YOUR CORE

Constante high intensity training (fatburn) in combinatie met oefeningen voor buik, benen en billen (BBB) bezorgen jullie het beste van beide: de perfecte workout en het specifiek verstevigen van de buikgordel & de bovenbenen dankzij stabiliteitsoefeningen met daarbovenop een intense verbranding van het buikvet.

Je zal zien dat je basisconditie snel verbetert. Ook je kracht en lenigheid gaan er snel op vooruit.

Onze lesgeefsters maken gebruik van diverse fitnessattributen (halters 0,5 kg, 1 kg en 2 kg, schijven, halterstang met of zonder gewichten, fitnessbal, step, rekkers, mini-bands en het eigen lichaamsgewicht), dit alles met aangepaste ritmische achtergrondmuziek.


BBB - Fatburn

BURN, BURN, BURN!

Constante low intensity training (fatburn) dit gekoppeld aan oefeningen voor buik, benen en billen (BBB) bezorgen jullie het beste van beide: de perfecte workout, het verstevigen van alle spiergroepen en het wegwerken van buikvet.
Je zult zien dat je basisconditie, kracht en lenigheid al na een paar sessies door de constante low intensity training aanzienlijk verbeteren.


BBB Tabata Style 


WORK YOUR BODY ! 


De tabata training is een training van 4 minuten bestaande uit 8 intervallen. De bedoeling is dat je 20 seconden een bepaalde oefening redelijk intensief doet en daarna neem je 10 seconden rust, vervolgens ga je weer 20 seconden bezig en dit in totaal 8 rondes. 

Tabata geeft je lichaam korte, scherpe uitbarstingen van bewegingen in plaats van eindeloze herhalingen.

Het beste van alles is dat je in je eigen tempo werkt. Begin met 1 oefening van 20 seconden en werk je omhoog. Of geef 20 seconden gas en 10 seconden pauze van verschillende oefeningen, of een gehele lichaamstraining en werk geleidelijk toe naar de volledige 8 rondes per workout. Het is aan jou.