Sanas – Krachtsport

Aangezien kracht uitgevoerd wordt door je spieren spelen deze de hoofdrol bij alle krachtsporten. Gewichtheffen, powerlifting, kettlebell, roeien, fitness of bodybuilding: de focus ligt bij het trainen grotendeels op het gaan maximaliseren van je spierkracht. Aangezien je spieren opgebouwd zijn uit aminozuren, peptides en eiwitten, zijn deze dan ook heel belangrijk in deze sporten. Kwaliteit speelt hier een hele grote rol. Helaas zijn er ook producten op de markt van bedenkelijke kwaliteit allooi aan – wat lijkt – hele interessante prijzen. Maar zoals gewoonlijk bedriegt de gierigheid de wijsheid. Je wil toch ook niet jouw huis bouwen met minderwaardige materialen? Alle proteïne formules van SANAS bevatten enkel hoogwaardige caseïnaten, wei-eiwitconcentraten en kippenei-albumines. Door de eigen productie, jarenlange expertise en selectie van betrouwbare leveranciers kunnen we dan ook onze superieure kwaliteit blijven garanderen. Probeer het, je zal het verschil snel merken! 

 

Energie

Power

Endurance

Naast een voldoende dagelijkse opname van eiwitten zijn er nog andere nutriënten die kunnen bijdragen tot een maximale spiergroei. Creatine is daar één van de bekenste van. Wij werken enkel met Creapur, creatine monohydraat van de hoogste kwaliteit geproduceerd in Duitsland. De alternatieve vormen van creatine overstelpen tegenwoordig de markt. Deze hebben echter, door verschillende medische studies aangetoond, dezelfde werking als de monohydraat versie. Daarenboven zijn ze meestal nog een stuk duurder. Wij weten wat te kiezen…

Het SANAS gamma bevat heel veel individuele formules. Dit zijn aminozuren en andere nutriënten die zuiver in capsules worden verpakt. Hierdoor kan je indien gewenst ook hogere dosissen van deze aminozuren nemen en zo echt hun effecten waarnemen, of een programma op maat samenstellen, al dan niet in samenspraak met je begeleider. Geen “mega-cocktails” in ons gamma, deze bevatten vaak een heel assortiment aan grondstoffen, maar hele lage dosissen waardoor hun resultaat verwaarloosbaar is. Probeer zeker eens HMB, een metaboliet van L-leucine. Of L-Tyrosine, de precursor van dopamine (het gelukshormoon).  

 

Beschikbare producten voor Krachtsport


Dextrose

GUARANOL MEGA FORTE

GUARAMINT

OLIGOPLEX

GUARANA 500

FRUIT BAR

ENERGY GEL

CARNITOL MEGA FORTE

CARNITOL PLUS

FAT BURNER LIQUID

L-CARNITINE LIQUID

LIPOTROP

L-CARNITINE 1000

PYRUVATE

BI-GROW

100% WHEY PROTEIN

CARBOMIX RECOVERY SHAKE

CREATINE MONOHYDRATE

POWER CRUNCH

SUPER PROTEIN 95

100% EGG PROTEIN

AMINO 5000 LIQUID

AMINOBOLAN MEGA FORTE

BETASAN

CREATINE 1000

F80 PROTEIN

GABA 500

HMB 500

INOSINE 1000

L-ARGININE 1000

L-GLUTAMINE

L-GLUTAMINE 1000

L-LYSINE 600

L-ORNITHINE 1000

L-TRYPTOPHAN 500 + VIT B6

MACA 500

MASS BUILDER

MEGABOLIC FUEL

OAT & WHEY

RNA/DNA 100

TAURINE 500

TRIBULUS

ULTIMA GROW

SUPER WEIGHT GAINER

NITRO FUEL

PROTEIN PANCAKES

BCAA

BETA-ALANINE 800

BCAA MEGA FORTE

MAGNEKAL

MAGNESIUM 500

SUPER POLYVITMIN

VITAMIN B COMPLEX

VITAMIN C BIO 180

CALCIUM, MAGNESIUM, ZINC

CO-ENZYM Q10

GLUCOCHON

IRON 250

L-CYSTINE 500

L-METHIONINE 500

L-PROLINE 500

L-TYROSINE 500

LACTOBACILLUS ACICOPHILLUS

LIVER DETOX HERBS

MCT OIL

MEGA B50 COMPLEX

MULTI-ENZYMES

OMEGA 3

POTASSIUM 600

SMILAX OFFICINALIS

SPIRULINA

SUPER MULTIMINERAL

SUPER MULTIMINERAL QUICK RELEASE

SUPER MULTIVITAMIN

VITAMIN A 4000 IU

VITAMIN B15 100

VITAMIN C BIO 1000

VITAMIN C BIO 500

VITAMIN E 100

ZINC 150

ZINC 50