Teken u in op de nieuwsbrief
Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes van Fit to Go (promoties, acties, kortingen, ...)

Sanas – Health

Hou je gezondheid op peil met vitaminesupplementen

 

Voor aankoop en meer info spring binnen in ons fitnesscenter

Blijf het hele jaar door gezond dankzij een evenwichtig voedingspatroon, aangevuld met de juiste vitaminesupplementen. Zo bied je het hoofd aan zelfs de meest drukke tijden.

Evenwichtig voedingspatroon

Haast en spoed is zelden goed. Doordat we zo vaak gehaast zijn in het dagelijkse leven, schiet een gezond en evenwichtig voedingspatroon er vaak bij in. Een tekort aan vitamines en mineralen is zo snel opgebouwd. De vitamine- en mineralensupplementen van Sanas bieden hierop een gezond en veilig antwoord.

No stress

Wanneer je lichaam meer belast wordt door bv. fysieke inspanningen of wanneer het onder grote stress of druk staat, heeft het extra nood aan essentiƫle voedingsstoffen, vitamines en mineralen. De vitaminesupplementen van Sanas bieden je alles wat je nodig hebt om in alle omstandigheden optimaal te functioneren. Dankzij deze supplementen worden al je lichaamsprocessen geoptimaliseerd, je weerstand verhoogd en depleties waar nodig aangevuld.

Ons aanbod

Al onze supplementen bevatten een hoge concentratie aan vitamines en mineralen. Sanas biedt zowel multipreparaten aan als individuele formules, waardoor je ook een programma volledig op jouw maat kan samenstellen.