Sanas – Health

Hou je gezondheid op peil met vitaminesupplementen


CALCIUM, MAGNESIUM, ZINC

CO-ENZYM Q10

GLUCOCHON

IRON 250

L-CYSTINE 500

L-METHIONINE 500

L-PROLINE 500

L-TYROSINE 500

LACTOBACILLUS ACICOPHILLUS

LIVER DETOX HERBS

MCT OIL

MEGA B50 COMPLEX

MULTI-ENZYMES

OMEGA 3

POTASSIUM 600

SMILAX OFFICINALIS

SPIRULINA

SUPER MULTIMINERAL

SUPER MULTIMINERAL QUICK RELEASE

SUPER MULTIVITAMIN

SUPER POLYVITMIN

VITAMIN A 4000 IU

VITAMIN B COMPLEX

VITAMIN B15 100

VITAMIN C BIO 1000

VITAMIN C BIO 180

VITAMIN C BIO 500

VITAMIN E 100

ZINC 150

ZINC 50

 

Voor aankoop en meer info spring binnen in ons fitnesscenter

Blijf het hele jaar door gezond dankzij een evenwichtig voedingspatroon, aangevuld met de juiste vitaminesupplementen. Zo bied je het hoofd aan zelfs de meest drukke tijden.

Evenwichtig voedingspatroon

Haast en spoed is zelden goed. Doordat we zo vaak gehaast zijn in het dagelijkse leven, schiet een gezond en evenwichtig voedingspatroon er vaak bij in. Een tekort aan vitamines en mineralen is zo snel opgebouwd. De vitamine- en mineralensupplementen van Sanas bieden hierop een gezond en veilig antwoord.

No stress

Wanneer je lichaam meer belast wordt door bv. fysieke inspanningen of wanneer het onder grote stress of druk staat, heeft het extra nood aan essentiƫle voedingsstoffen, vitamines en mineralen. De vitaminesupplementen van Sanas bieden je alles wat je nodig hebt om in alle omstandigheden optimaal te functioneren. Dankzij deze supplementen worden al je lichaamsprocessen geoptimaliseerd, je weerstand verhoogd en depleties waar nodig aangevuld.

Ons aanbod

Al onze supplementen bevatten een hoge concentratie aan vitamines en mineralen. Sanas biedt zowel multipreparaten aan als individuele formules, waardoor je ook een programma volledig op jouw maat kan samenstellen.