Sanas – Endurance

Voedingssupplementen voor duursporters


BCAA

BCAA MEGA FORTE

BETA-ALANINE 800

MAGNEKAL

MAGNESIUM 500

ORS

 

Voor aankoop en meer info spring binnen in ons fitnesscenter

Verbeter je uithoudingsvermogen

Je uithoudingsvermogen wordt bepaald door de mate waarin je lichaam vermoeidheid kan uitstellen en de snelheid waarmee het recupereert. Doe je vaak aan duursport en wil je je uithoudingsvermogen en recuperatie optimaliseren? Dan vormen de voedingssupplementen van Sanas de ideale aanvulling op je dieet. Bovendien gaan ze ook krampen tijdens de inspanning tegen.

Voordelen van Sanas

Onze voedingssupplementen hebben een hoge concentratie aan magnesium, beta-alanine en de BCAA’s. Duursporters met een tragere recuperatie, een hoog trainingsritme of die regelmatig last hebben van krampen halen ongetwijfeld hun voordeel uit de unieke producten van Sanas. Ook wie kampt met een magnesiumtekort is gebaat bij onze supplementen. Neem zeker ook eens een kijkje naar onze vitaminesupplementen voor een gezonde levensstijl.

Toedieningsvormen

Onze voedingssupplementen voor duursporten zijn verkrijgbaar in vloeibare vorm voor een makkelijke inname en in capsules. Ontdek ons complete aanbod online en kies het product dat het beste bij je trainingsschema of dieet past.