Sanas – Power

Verbeter je spierkracht met proteïneshakes


100% EGG PROTEIN

100% WHEY PROTEIN

AMINO 5000 LIQUID

AMINOBOLAN MEGA FORTE

ATP 30

BETASAN

BI-GROW

CARBOMIX RECOVERY SHAKE

CREATINE 1000

CREATINE MONOHYDRATE

F80 PROTEIN

GABA 500

HMB 500

INOSINE 1000

L-ARGININE 1000

L-GLUTAMINE

L-GLUTAMINE 1000

L-LYSINE 600

L-ORNITHINE 1000

L-TRYPTOPHAN 500 + VIT B6

MACA 500

MASS BUILDER

MEGABOLIC FUEL

NITRO FUEL

OAT & WHEY

POWER CRUNCH

PROTEIN PANCAKES

RNA/DNA 100

SUPER PROTEIN 95

SUPER WEIGHT GAINER

TAURINE 500

TRIBULUS

ULTIMA GROW

 

Voor aankoop en meer info spring binnen in ons fitnesscenter

Wil je graag je spierkracht verhogen? Dan is een uitgebalanceerd trainingsschema in combinatie met de producten van Sanas, zoals onze proteïneshakes, de ideale manier om je doelen te bereiken.

Maximale lichaamskracht

Onze producten ondersteunen je lichaam bij het ontwikkelen en optimaliseren van je krachten. Ze geven je lichaam alle voedingsstoffen die het nodig heeft bij spieropbouw en –herstel. Onze proteïneshakes en andere producten zijn ideaal geschikt voor sporters die hun kracht- en spierontwikkeling willen maximaliseren of voor personen die hun eiwitopname willen verhogen.

Ons aanbod

Sanas biedt je een heel uitgebreid aanbod aan supplementen om je lichaamskracht te optimaliseren. Je hebt de keuze uit zowel proteïneshakes, poeders, repen, vloeistoffen als capsules. Al onze producten worden gekenmerkt door hun uitzonderlijke kwaliteit. Bovendien verzorgen we zelf de volledige productie, waardoor hun samenstelling volledig transparant is. De supplementen zijn o.a. samengesteld uit eiwitrijke grondstoffen, aminozuren en lichaamseigen stoffen.